Corona-update.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tilbyder dig behandling, hvis den i betydelig grad kan afhjælpe dine smerter og styrke dit funktionsniveau, din livskvalitet eller arbejdsevne.

Vi holder telefonen åbent dagligt kl.8-14, hvor det er muligt at få telefonisk rådgivning og booke en tid ved behov.

Vi begrænser antallet af patienter i klinikken ved at der sættes ekstra tid af mellem patienterne. Når du kommer til klinikken, vil vi bede dig komme alene og holde tiden. Undgå at komme i for god tid, så undgår vi at samles for mange ad gangen.

Er du syg eller viser tegn på sygdom (feber, hoste, ondt i halsen etc.), bedes du afmelde din tid. Du må bestille en tid, når du har været symptomfri i to dage.

Se Sundhedsstyrelsens retningslinjer her

Mange hilsner
Kiropraktorer, massører, fysioterapeuter og sekretærer på Rygcenter Randers

 

.

Symptomer

Typiske symptomer

På Rygcenter Randers behandler vi en lang række symptomer hos børn og voksne. Nogle af de typiske symptomer vi ser på klinikken er lændesmerter, iskiassmerter, hovedpine/migræne, ondt i nakken og mellem skulderbladene, spændinger, svimmelhed, smerter i brystkassen, problemer i skulder, albue, knæ og hofter, skævt/fladt baghoved og kolik hos spædbørn.

Uddybende beskrivelse af symptomer

På hjemmesiden kiropraktorguide.dk er der en god beskrivelse af de symptomer, som vores behandlere kan hjælpe med. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os.